Retourneren

[vc_row gap=”2″][vc_column][title align=”left” classname=”main-heading”]Vind hier het antwoord op uw vraag over retourneren![/title][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1619103506922{padding-top: 20px !important;}”][vc_toggle title=”Welke producten kan ik retourneren?”]Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Dit geldt voor onze interieuraccessoires, foto’s op hout, lijmen en primers.
Dit herroepingsrecht is niet van toepassing op maatwerkproducten, zoals het fotobehang. Het fotobehang is van het herroepingsrecht uitgesloten, omdat er door de consument gewenste afmetingen en een gewenst beeld wordt uitgekozen. Op deze manier is het voor Topfotobehang onmogelijk om dit product nog te verkopen als dit retour wordt gezonden. Vandaar dat het herroepingsrecht niet van toepassing is op onze maatwerkproducten.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Wat is de herroepingstermijn?”]U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen en een product aan te melden als retour. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument.

Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. Maakt u gebruik van het retourrecht dan ontvangt het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour melding op de rekening waarmee u heeft betaald.

Voordat u uw bestelling retourneert, ontvangen wij hier graag een schriftelijke bevestiging van per e-mail. Deze e-mail mag u sturen naar info@topfotobehang.nl.

Let op: de herroepingstermijn geldt niet voor het fotobehang![/vc_toggle][vc_toggle title=”Hoe werkt het retourneren?”]Meld uw retour aan door een e-mail te sturen naar info@topfotobehang.nl en vermeld hierbij uw naam, adresgegevens en de bestelling.
U kunt het te retourneren product toesturen in de originele verpakking. Graag wel met de bijgevoegde pakbon, zodat wij altijd kunnen terugzien van wie het pakket afkomstig is.

Het retouradres is:
Topfotobehang.nl
Houtmanskampweg 9
6669 MZ Dodewaard

Het pakket kunt u bij een pakketpunt afgeven. Let op: de retourkosten zijn voor rekening van de consument/koper.
Na het ontvangen van het pakket bij Topfotobehang gaan wij over tot het verwerken van de retour. Het verwerken van de retour neemt max. 7 werkdagen in beslag.
De terugbetalingen zullen geschieden op dezelfde manier als de consument de aankoop heeft voldaan.[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]

X

Product categorieën