Behangservice

[vc_row][vc_column][title size=”normal” align=”left”]Vind het het antwoord op u vraag over de behangservice![/title][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_toggle title=”Wat zijn de kosten van de behangservice?”]De kosten van de behangservice zijn beschikbaar op aanvraag. Wij kijken hierbij naar het te behangen oppervlak.

Afhankelijk daarvan berekenen wij een prijs voor het plakken van het fotobehang.

Wilt u een offerte op maat? Vraag dan een offerte aan via de site, stuur een e-mail naar info@topfotobehang.nl of bel naar 0488-740016[/vc_toggle][vc_toggle title=”Binnen welke tijd kan er behangen worden?”]Gewoonlijk kunnen wij een behangafspraak inplannen binnen 3-4 weken.
Dit is afhankelijk van de drukte en onze planning.

Gelijk meer informatie? Bel naar 0488-740016 of stuur een e-mail naar info@fotobehang.nl[/vc_toggle][vc_toggle title=”Hoe werkt het?”]Wanneer u de behangservice wenst, kunt u dit aangeven wij de opmerkingen van uw bestelling.
Als wij uw bestelling binnen krijgen, nemen wij binnen 2 werkdagen contact op om een afspraak in te plannen.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Kan ik mijn afspraak verzetten?”]Het is mogelijk om uw afspraak te verzetten. Wij verzoeken u dit minimaal 48 uur voor de afspraak door te geven.
Als de afspraak binnen deze 48 uur wordt verzet, zijn wij genoodzaakt om 50% van de afgesproken kosten in rekening te brengen.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Wat zijn de voorwaarden voor het behangen?”]De voorwaarden voor het behangen zijn:
– De locatie waar het behang aangebracht dient te worden, is in Nederland
– Muren dienen behangklaar te zijn
– Verwijder alles van de muur, zoals TV, lampen etc.
– U heeft het behang voor het aanbrengen goed gekeurd[/vc_toggle][vc_toggle title=”Wat als ik niet thuis ben of mijn wand niet behang klaar is?”]Wanneer u niet thuis bent of de muur niet behang klaar is, zijn wij genoodzaakt om 50% van het afgesproken bedrag in rekening te brengen.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Wanneer is mijn wand behangklaar?”]Onderstaande wanden zijn klaar om te behangen mits deze glad en droog zijn:
– Geverfde wand (let op: deze dient wel goed gedroogd zijn, want anders hechten de primer en lijm niet)
– Gestucte wand (let op: deze dient wel goed gedroogd zijn, want anders hechten de primer en lijm niet. Daarnaast ook kans dat de stuclaag loslaat)
– Betonnen binnenmuur (let op: deze dient wel glad te zijn, want anders zijn er oneffenheid in het behang te zien)[/vc_toggle][vc_toggle title=”Wanneer is mijn wand niet behangklaar?”]Onderstaande wanden zijn niet klaar om te behangen:
– Glasweefselbehang op de wand (deze ondergrond is niet klaar om te behangen door de structuur. Het behang zal hier niet goed op hechten en ook de structuur zal goed zichtbaar zijn)
– Oud behang op de wand (deze ondergrond is niet klaar om te behangen vanwege het oude behang. Hierdoor zal het nieuwe behang niet goed hechten en ook de oneffenheden goed zichtbaar zijn)
– Wand met structuur (deze ondergrond is niet klaar om te behangen vanwege de structuur. Door de structuur zal het behang niet goed hechten en zal de structuur ook goed zichtbaar zijn)
– Pleisterwerk (deze ondergrond is niet klaar om te behangen vanwege de structuur. Door de structuur zal het behang niet goed hechten en zal de structuur ook goed zichtbaar zijn)[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]

X

Product categorieën