Bestellen

[vc_row css=”.vc_custom_1618907837272{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column width=”1/2″][title size=”normal” align=”left”]Vind hier het antwoord op uw vraag over bestellen![/title][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_toggle title=”Hoe kan ik behang bestellen?”]U kunt bestellen door bij op het kopje ‘Categorieën’ te gaan staan, Er verschijnen dan verschillende opties, namelijk ‘eigen foto op behang’, ‘fotobehang per ruimte’ en ‘fotobehang per thema’.
Afhankelijk van wat u wenst, kunt u hieruit een keuze maken. U kiest een foto uit of u upload zelf een foto.
Daarna vult u de afmetingen, het materiaal etc. in en komt er een prijs naar voren. Vervolgens kunt u de producten toevoegen, zoals behangbenodigdheden, en de bestelling betalen.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Wat is belangrijk bij het bestellen van fotobehang?”]Wij raden aan om bij het behang ook lijm en primers te bestellen, omdat de behangsoorten zwaar zijn. Welke benodigdheden u dient te gebruiken is afhankelijk van welke ondergrond u heeft.
Meer informatie hierover vindt u onder het kopje ‘zelf behangen’.

Daarnaast is het belangrijk om de afmetingen van het fotobehang juist door te geven. Het liefst rondom 5cm groter, zodat de print altijd passend is voor uw wand.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Wat als mijn gewenste afbeelding niet beschikbaar is?”]Het kan voorkomen dat u een bepaald beeld in gedachten heeft voor wat betreft uw wand. Mocht onverhoopt het juiste beeld niet beschikbaar zijn via onze webshop, neem dan contact op met onze klantenservice.
Dit kan door naar 0488-740016 te bellen of een e-mail te sturen naar info@topfotobehang.nl. Dan kijken we samen met u mee voor het juiste beeld, zodat u alsnog uw gewenste naadloze fotobehang kunt bestellen.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Wat als bestellen niet lukt?”]Het kan voorkomen dat onze webshop niet meewerkt of dat zelf bestellen niet lukt. Mocht dit het geval zijn. neem dan contact op met onze klantenservice.
Dit kan door naar 0488-740016 te bellen of een e-mail te sturen naar info@topfotobehang.nl. Dan kijken we samen met u mee en kunt u alsnog uw gewenste naadloze fotobehang kunt bestellen.[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]

X

Product categorieën