Garantie

[vc_row][vc_column][title align=”left”]Vind hier het antwoord op uw vraag over garantie![/title][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_toggle title=”Wat valt onder garantie?”]Voor al onze artikelen geldt een wettelijke garantie, namelijk dat het product goed is. Dit houdt in precies zoals door de klant besteld.
Onderstaande punten vallen onder de garantie:
– De afbeelding op het fotobehang is afwijkend van de afbeelding die de klant heeft besteld
– De kleuren van het bedrukte behang komen niet overeen met de foto op de webshop
– De afmetingen van het fotobehang komen niet overeen met de maten die opgegeven zijn bij de bestelling (het formaat van uw behang is standaard 5 cm groter)
– Er zitten scheuren, fouten en oneffenheden in het behang
– Een product is beschadigd
– Een product is niet compleet

Let op: zodra het behang op de muur gemonteerd is, vervalt de garantie![/vc_toggle][vc_toggle title=”Wat als ik recht heb op garantie?”]Wanneer u recht heeft op garantie, bij bijvoorbeeld een beschadigd product, adviseren wij om direct contact op te nemen met onze klantenservice. U kunt hiervoor 0488-740016 bellen.

Het is belangrijk dat u binnen 2 maanden na levering van het product een garantie aanvraag bij ons meldt. Alle aanvragen buiten deze periode kunnen wij niet in behandeling nemen. Dit kunt u terugvinden in onze algemene voorwaarden.

Wij zullen u vragen het product terug te sturen en zullen bij binnenkomst van het product direct nagaan wat er aan de hand is.
Aan de hand van onze analyse zullen wij beslissen welke stappen wij ondernemen, zoals een nieuw product etc.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Naar welk adres stuur ik mijn garantiezending?”]Garantiezendingen kunt u versturen naar onderstaand adres:
Topfotobehang
Houtmanskampweg 9
6669 MZ Dodewaard[/vc_toggle][vc_toggle title=”Moet ik betalen voor een garantiezending?”]Voor het versturen van een garantiezending hoeft u niet te betalen.
Wij zorgen ervoor dat u een verzendlabel ontvangt, waardoor u geen extra kosten hoeft te maken.
Heeft u recht op garantie en een label nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice op 0488-740016 of stuur een e-mail naar info@topfotobehang.nl[/vc_toggle][vc_toggle title=”Waar is Topfotobehang niet aansprakelijk voor?”]Topfotobehang kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het proces van behangen. Zoals wanneer u zelf het behang (fout) aanbrengt en het eindresultaat niet goed is.
De verantwoordelijkheid voor het behangen, de ondergrond etc. ligt geheel bij de consument zelf.
Wij kunnen niet garanderen dat uw behang net zo strak en mooi komt te hangen als wanneer onze eigen behangservice dit doet.[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]

X

Product categorieën