Over ons

[vc_row][vc_column width=”1/2″ el_class=”about-slider”][vc_gallery interval=”3″ images=”10135,10159,10779,10780″ img_size=”1100*600″ el_class=”about-slider”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”about-content” css=”.vc_custom_1566388554468{margin-bottom: 20px !important;}”][title size=”small” align=”left” subtitle=”Passie voor maatwerk fotobehang”]Over Topfotobehang[/title][vc_column_text css=”.vc_custom_1618653021185{margin-top: 10px !important;}”]”Levensecht, Echt haarscherp!, Wat een topkwaliteit!”

”En dat allemaal uit een stuk behang?”

Dit is precies wat wij bij Topfotobehang aanbieden voor de verfraaiing van uw wand.

 

Over ons bedrijf

Topfotobehang is onderdeel van Bricks Presentatiotion B.V. en richt zich voornamelijk op het produceren van hoogwaardig, kwalitatief en naadloos fotobehang op maat en interieuraccessoires. Bij Topfotobehang werken we nauw samen in een klein team, waardoor wij korte lijnen hebben en daardoor snel kunnen schakelen. Wel zo handig in een drukke periode.

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om ons te blijven ontwikkelen binnen de mogelijkheden die onze machines bieden.  Samen met het team van Topfotobehang sparren wij regelmatig over nieuwe ideeën en het uitwerken hiervan. Dit zorgt ervoor dat wij constant bezig zijn met het vernieuwen van onze producten en deze aansluiten bij de veranderende behoeftes van onze klanten. Zoals het aanbieden van milieuvriendelijk materiaal. Op die manier dragen wij ook bij aan het inperken van de milieuschade.

 

Wat is onze meerwaarde?

Wij printen met onze eigen grootformaat printer op onze zorgvuldig uitgezochte materialen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat elk fotobehang op maat is en in hoge kwaliteit geprint wordt.

Daarnaast zijn de geprinte beelden levensecht, haarscherp en op hoog kwalitatief materiaal geprint, waardoor ons fotobehang een echte ‘eyecatcher’ is voor elk vertrek. Zowel zakelijk als privé.

 

Werken bij Topfotobehang

Bij Topfotobehang zijn wij momenteel niet op zoek naar nieuwe toppers. Mocht dit wel het geval zijn, dan laten wij dit weten via onze social media kanalen en plaatsen wij een bericht op onze site.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1566388649221{padding-top: 20px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][title type=”simple” size=”normal” align=”left”]Wist u dat?[/title][vc_row_inner gap=”20″][vc_column_inner width=”1/3″][title color=”#000000″ size=”small”]Wij behangservice bieden?[/title][vc_column_text css_animation=”slideInLeft”]Wilt u zelf liever niet behangen? Wij kunnen u hierin ontzorgen doormiddel van onze behangservice. Geef bij het plaatsen van de order bij de opmerkingen aan dat u onze behangservice wenst. Een van onze collega’s neemt dan dezelfde dag nog contact om een afspraak in te plannen. Makkelijk hé?![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][title size=”small” color=”#000000″]Wij telefonisch adviseren?[/title][vc_column_text css_animation=”slideInDown”]Stuur een foto van uw wand/situatie naar info@topfotobehang.nl.
Neem contact op met de klantenservice op 0488-740016 en vraag een van onze medewerkers om advies.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][title size=”small” color=”#000000″]Wij ook projectmatig werken?[/title][vc_column_text css_animation=”slideInRight”]Wilt u projectmatig behang kopen? Of hulp bij uw projectmatige werkzaamheden? Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn, adviseren en een passende offerte bieden. Stuur een e-mail naar info@topfotobehang.nl en bel naar 0488-740016[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

X

Product categorieën