Verzending

Vind hier het antwoord op uw vraag over verzending!

Wat is de levertijd?

De levertijd van uw behangbestelling bedraagt 5 werkdagen vanaf het moment dat u een bestelling plaatst en het ontwerp door u is goedgekeurd. Voor andere artikelen bedraagt de levertijd 2-3 werkdagen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor behang bedragen €29.95 incl. btw. Bestelt u boven de 25m2 aan behang? Dan is het verzenden gratis.
Voor andere artikelen zoals interieur accessoires bedragen de verzendkosten €12.95 incl. btw. Voor de foto op hout bedragen de verzendkosten €14.95 incl. btw.

Doen jullie ook internationale leveringen?

Wij leveren uitsluitend in Nederland. Mocht u nu toch een bestelling willen versturen naar bijvoorbeeld Duitsland of België, neem dan contact op met onze klantenservice op 0488-740016.

Spoedleveringen

Wij doen ook aan spoedleveringen. Bij een spoedlevering verzoeken wij u na het plaatsen van de order direct contact op te nemen met de klantenservice. Dit kan doormiddel van een e-mail te sturen naar info@topfotobehang.nl of bel naar 0488-740016.

Afhalen

Het is ook mogelijk om u bestelling bij ons in Dodewaard af te halen. Dit kunt u afhalen bij het bestelling in de opmerkingen.
Vanwege de lange afmetingen van het behang raden wij dit niet aan.

X

Product categorieën